Jaká přechodová bunda vám bude letos slušet?

5

móda, oblečení, přechodová bunda, komerční sdělení


Pokud se chcete letos blýsknout, zařaďte do svého šatníku i stylovou dámskou přechodovou bundu. Ty mohou mít mnoho podob. Pokud tedy nejste zrovna módní znalkyně, nezoufejte! Na následujících řádcích vám poradíme, které modely budou v letošní sezóně v módě. Proto čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dámskou bundu na přechodné období?

Stylová dámská přechodová bunda může mít mnoho podob. Vždy bychom však měly zvážit několik kritérií, díky kterým nešlápneme s výběrem bundy vedle. Na začátek se zaměříme na střih přechodové bundy. Ženy s normální nebo se štíhlou postavou mohou vsadit na přechodovou bundu v slim fit provedení. Dámy s nějakým tím kilem navíc ocení přechodové bundy v regular fit nebo v relaxed fit provedení. Vysoké dámy se blýsknou v přechodové bundě v oversize střihu. Nízké ženy by měly na oversize modely svršků zapomenout. Zbytečně by je totiž opticky snižovaly a zároveň by jim přidávaly kila. Přechodové bundy mohou být vyrobené z nejrůznějších materiálů. V módě jsou polyesterové kousky, ale také modely z přírodních tkanin. Vsadíte-li na přechodovou bundu vyrobenou z přírodních materiálů, můžete si být jistí komfortem, který vám tato bunda poskytne. Dámské přechodové bundy mohou disponovat i dekorativními prvky. Ženy si oblíbily zejména kousky s blyštivými detaily. Ty mohou totiž snadno sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Ženy mohou vybírat i mezi riflovými nebo koženými přechodovými bundami. Záleží jen na jejich konkrétním vkusu. Určitě si však mezi zmíněnými modely najdete tu pravou bundu podle svého gusta i vy.

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos na přechodových bundách in?

Dámské přechodové bundy mohou mít různou barvu. V letošní sezóně pofrčí dámské bundy v přírodních a v pastelových barevných odstínech. Tmavě modrá, zelená i oříšková přechodová bunda tak bude letos dobrou volbou. Vsadit můžete také na bílou a na černou klasiku. Černé a bílé svršky pak ženy lehce sladí i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. In budou ty květinové a zvířecí. Také riflová bunda může mít různou barvu. Nemusí se jednat pouze o modrou klasiku. Pokud chcete obléci bundu se vzory a s motivy, můžete volit proužky, kostky i puntíky. Tyto modely však pak slaďte už jen s decentním jednobarevným oblečením. Příliš vzorů a motivů by outfitu nesvědčilo. Mohl by působit nesourodým až chaotickým dojmem.

K jakému dalšímu oblečení volit stylovou bundu na přechodné období?

Dámské přechodové bundy mohou ženy nosit k celé řadě oblečení. Volit můžete módní džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Slušet vám budou přechodové bundy i ke cargo kalhotám s praktickými kapsami. Dámy pak s oblibou kombinují přechodové bundy i se zateplenými legíny. K přechodovým bundám se skvěle hodí také kožené módní doplňky. Volit můžete kožené kabelky, pásky i trendy řemínek od hodinek z pravé kůže. In budou nejen hladké, ale také semišové modely doplňků. Pro inspiraci se na módní přechodové bundy můžete podívat i sem: https://www.sinsay.com/cz/cz/. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější zákaznice.


Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář