Vánoční strom splněných přání bude dělat radost seniorům

Vánoce se blíží a Karlovarský kraj chce opět rozdávat radost prostřednictvím dárků, které tentokrát pod stromečkem najdou senioři z Domovů pro seniory, ze Zařízení následné rehabilitační a hospicové péče (REHOS) Nejdek a seniorských organizací z našeho regionu. Zapojit se do akce a koupit dárek může prakticky kdokoliv.

dezinfekce

„Budeme moc rádi, když se k nám připojíte, vyberete ze seznamu dárek a pořídíte ho k Vánocům seniorům, kteří mají třeba i jen malá přání, ale nemá je kdo splnit. Ve vestibulu budovy A krajského úřadu v Karlových Varech Dvorech najdete vánoční strom a seznam přání obyvatel Domovů pro seniory a dalších zařízení. Vámi zakoupený dárek před Vánoci předám osobně já nebo kolegové z vedení kraje lidem, kteří si jej přáli,“ vysvětlila hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová s tím, že už v loňském roce si obdarování často přáli úplně obyčejné věci, jako jsou polštářky či teplé deky.  

Krajským Ježíškem se můžete stát snadno. Od 30. listopadu do 14. prosince 2018 bude umístěn ve vestibulu budovy A krajského úřadu v Karlových Varech Dvorech „Vánoční strom splněných přání.“ U stromku bude přehledný seznam všech jmen a dárků, stejně jako na krajském webu a na facebookové stránce Karlovarského kraje. Vyberete si nejprve toho, komu chcete dárek pořídit, a pak zavoláte na telefon 354 222 327. Domluvíte se na předání dárku. Pokud to zvládnete do dvou dnů, označí se v seznamu dárek za splněný.

„Až budeme mít všechny dárky pohromadě, předáme je přímo obdarovaným. Pokud si to dárci budou přát, sdělíme seniorům, kdo přesně dárek zakoupil. Věřím, že to stejně jako loni společně zvládneme a seniory potěšíme milým vánočním překvapením,“ dodala hejtmanka. 

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 03.12.2018 20:00




0 +
 

Hlavní zprávy