V krajském kole soutěže Vesnice roku 2018 zvítězil Nový Kostel

Obec obdrží Zlatou stuhu a postupuje do celostátního kola soutěže! Do krajského kola se přihlásilo celkem 16 obcí z celého Karlovarského kraje.

dezinfekce

„Mám velkou radost, že se vítězem krajského kola soutěže a držitelem titulu stal právě Nový Kostel, protože z mého pohledu obec udělala v posledních letech obrovský krok kupředu. Je to práce starosty Oto Teuber, který je „srdcař“ a patriot jako každý správný starosta, a zároveň i všech obyvatel, kteří se snaží, aby Nový Kostel vypadal k světu. Chtěla bych ale poděkovat i všem dalším obcím, které se do soutěže přihlásily, a poblahopřát těm, jež získaly ostatní prestižní ceny. Těším se, že se se všemi uvidím během slavnostního předávání ocenění v srpnu přímo v Novém Kostele," uvedla hejtmanka Jana Vildumetzová.

Celostátní kolo soutěže se uskuteční první zářijový týden. Vítěz letošního ročníku bude vyhlášen 15. září v Luhačovicích.

Soutěž vyhlašuje Spolek pro obnovu venkova ČR, Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Svaz měst a obcí ČR a Ministerstvo zemědělství ČR.

O tom, že se obce z našeho regionu mohou opět zapojit do soutěže Vesnice roku, jsme vás informovali zde.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy