Sokolov: Asistenti prevence kriminality chytili zloděje při vloupání do osobního vozidla

Tento týden začal pro strážníky záchranou života ženy v autě na parkovišti OD Billa. To vše díky dvěma mladým lidem, kterým nebyl osud ženy lhostejným. Další den pomohli policistům objasnit závažné protiprávní jednání mezi nezletilci asistenti prevence kriminality.

dezinfekce

Po oznámení nemilé události z jedné ze základních škol o tom, že došlo mezi nezletilými k jednání, které může mít znaky činu jinak trestného, se věci ujali asistenti prevence kriminality a po velmi rychlém zásahu věc předali Policii ČR, která ihned druhý den věc objasnila.

Dnes obdrželo vedení městské policie děkovný dopis od kolegů z Policie ČR. A na konci týdne dnešního dne se asistentům prevence kriminality pod nohy připletl muž, který se v ranních hodinách vloupal do osobního vozidla, které bylo zaparkováno před nádražím ČD. Asistenti jej tam chytili přímo při činu ve vozidle v době, kdy v těchto místech dohlížejí na bezpečnou cestu dětí do škol na trase od nádraží ČD či autobusového terminálu k základní škole. Strážníci po zavolání asistentů přijeli na místo pomoci svým kolegům a věc na místě i s pachatelem předali Policii ČR.

"Tak takhle se nám povedl pracovní týden. Vedení městské policie děkuje svým lidem za skvělé pracovní nasazení a plnění jejich pracovních povinností," uvádí na svých facebookových stránkách Městská policie Sokolov.

O tom, že strážníci zachránili ženu v bezvědomí jsme vás informovali zde.

Zdroj: facebookové stránky Městská policie Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy