Region: Policie pátrá po čtyřech osobách

1) Pavel Nesládek - zanedbání povinné výživy, 2) Tomáš Burian - zanedbání povinné výživy, 3) Jaroslav Tichý - vydírání a 4) Maxim Sivák - vydírání.

dezinfekce

Sokolovští kriminalisté pátrají po 45letém muži z Horního Slavkova, který je  asi 180 – 185 vysoké střední postavy, má krátké rovné hnědé vlasy a modrohnědé oči.

Ad 1) informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného byl vydán Okresním soudem v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin zanedbání povinné výživy.

Dále karlovarští kriminalisté pátrají po 33letém muži z Ostrova, který je 175 – 180 cm vysoké střední postavy, má krátké hnědé vlasy a hnědé oči.

Ad 2) informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného byl vydán Okresním soudem v Karlových Varech příkaz k zatčení pro přečin zanedbání povinné výživy.

Následné karlovarští kriminalisté pátrají i po 52letém muži z Nejdku, který je 170 – 180 cm vysoké hubené postavy, má krátké hnědé vlasy a hnědé oči.

Ad 3) informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného byl vydán Okresním soudem v Karlových Varech příkaz k zatčení pro přečin vydírání.

Pro přečin vydírání pátrájí sokolovští kriminalisté i po 43letém muži z Rotavy, který je  asi 175 vysoké střední postavy, má hnědé vlasy a hnědé oči.

Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

O tom, že policie hledá vyděrače Maxima Siváka jsme vás již informovali zde.


V případě jakýchkoliv informací k těmto hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


prap. Bc. Michal Žáček
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.02.2018 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy