Policisté se zaměří na místa s větší koncentrací osob

Už tento víkend začíná advent a policisté v Karlovarském kraji budou více vidět v ulicích. Dle situace a v návaznosti na pořádání různých vánočních akcí budou přijímány adekvátní bezpečnostní opatření na celém území Karlovarského kraje.

dezinfekce

Lidé tak v ulicích, obchodních centrech, na vánočních trzích, koncertech nebo nádražích budou častěji potkávat policejní hlídky, které mohou být vybaveny také dlouhými zbraněmi.

V tuto chvíli nemáme žádné informace, které by směřovaly k přímému ohrožení státu. V současné době v České republice stále platí první stupeň ohrožení terorismem a během celého roku jsou nastavena zvýšená bezpečnostní opatření.

Každý rok policie eviduje nárůst kapesních krádeží právě v období adventu. Dávejte si prosím pozor na své osobní věci, hlavně v místech, kde je větší koncentrace lidí jako vánoční trhy, obchodní centra, apod.

Pro pořadatele a organizátory akcí:
V případě zájmu se můžete obrátit a využít nonstop linku Policie České republiky zřízenou právě pro potřeby zabezpečení velkých sportovních a kulturních akcí. Veškeré informace získáte na telefonním čísle 800 255 255.

Policie přeje všem krásné a poklidné prožití těchto krásných svátků.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.11.2017 19:30




0 +
 

Hlavní zprávy