Nové Sedlo: Podezřelými z loupežného přepadení jsou Ján Kora a Peter Kroka. Policie po nich pátrá

Jakékoliv informace k výskytu a pobytu těchto dvou hledaných mužů volejte na linku 158.

dezinfekce

Sokolovští kriminalisté prověřují případ loupežného přepadení, ke kterému došlo dne 2. 8. 2017 krátce po deváté hodině ranní v Novém Sedle a měl se ho dopustit 42letý muž společně s dalšími dvěma pachateli. Poblíž vlakového nádraží měli zastavit s vozidlem u 28leté ženy, která za sebou táhla kovový trezor. Do ženy měli začít strkat a nutit jí, aby jim trezor dala a nastoupila do jejich vozidla. Ta si všimla v blízkosti jí neznámého muže, který seděl poblíž ve vozidle, a požádala jej o pomoc, aby zavolal na policii. Všichni tři pachatelé měli následně muže fyzicky napadnout pěstmi a kopy do všech částí těla s tím, aby si volání na policii rozmyslel. Následně se vrátili zpět k ženě a strčili do ní takovým způsobem, až jí způsobili bolest a ona trezor pustila. Poté trezor naložili do vozidla a z místa odjeli. O loupežném přepadení jsme vás informovali zde.

Téhož dne ve večerních hodinách kriminalisté 42letého muže zadrželi a následně jej obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, zločinu vydírání a dále přečinů výtržnictví, poškození cizí věci a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Státní zástupce podnět akceptoval a soudce muže poslal do vazby.

V souvislosti s tímto loupežným případem kriminalisté pátrájí po dalších dvou možných spolupachatelích. Mělo by se jednat o 44letého muže (více informací k hledané osobě zde) a 55letého muže (více informací k hledané osobě zde).

Jakékoliv informace k výskytu a pobytu těchto dvou hledaných mužů volejte na linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy