Nová Ves: Tragická nehoda. Na jedoucí vozidlo spadl strom

V souvislosti se silným větrem přijali policisté na lince 158 od dnešní půlnoci do 15. hodiny odpolední na šest desítek oznámení. Nejčastěji se jednalo o popadané stromy na komunikaci. V několika případech stromy popadaly dokonce i na zaparkovaná či jedoucí osobní vozidla.

dezinfekce

Nejvážnější následky měla dopravní nehoda, ke které došlo dnes v odpoledních hodinách na silnici č. 230 u Nové Vsi na Sokolovsku. S největší pravděpodobností mělo dojít k pádu stromu na osobní vozidlo, které následně vyjelo mimo komunikaci a převrátilo se na střechu. Řidič při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Ve vozidle se měla nacházet i spolujezdkyně, která byla vozidlem Zdravotnické záchranné služby převezena do nemocnice. Komunikace bude po dobu vyšetřování dopravní nehody zcela uzavřena. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Policie doporučuje všem omezit pohyb venku i jízdu vozidlem. V případě nutnosti jízdy jeďte opatrně a přizpůsobte rychlost vozidla stavu a povaze komunikace a povětrnostním podmínkám. Dále byste se neměli zdržovat a neparkovat zejména v okolí starších budov, v blízkosti větších stromů a vysokých stožárů.

mjr. Bc. Kateřina Krejčí
Foto: Twitter PČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy