Natoč video a vyhraj!

Pod tímto mottem vyhlásil společný přeshraniční program Česká republika-Svobodný stát Sasko 2014-2020 soutěž pro všechny zájemce, kteří rádi natáčejí a uměli by pořídit takové soutěžní video, jež ukáže úspěšný projekt vzniklý ve spolupráci Čechů a Sasů.

dezinfekce

Nemusí jít přímo o profesionální díla, stačí vzít mobilní telefon a natočit jednoduchý krátký film.

Téma videa zní „To je Evropa v Česku a Sasku“. Informace k jednotlivým projektům, které se v rámci programu uskutečnily, najdete přímo na stránkách programu - viz zde. Videopříspěvky by měly zohlednit, jak se kulturní dědictví obou zemí odráží ve společných projektech, ať už se to týká znalostí a dovedností lidí (vzdělávání a trávení volného času), krajiny (její proměny a udržitelné zacházení s krajinou), tradic a jejich posilování. Video by mělo mít maximální délku 3 minuty a měla by v něm být třikrát zmíněna Evropa, a to: slovně, logem EU a logem programu spolupráce.

Hotové video je třeba ve vhodném formátu (např. MP4) zaslat do 30. 6 2018 prostřednictvím úložiště (např. úschovna) na kontakt@sn-cz2020.eu , nebo poštou na flash disku nebo CD na adresu:

Gemeinsames Sekretariat (Společný sekretariát)
Sächsische Aufbaubank – Förderbank – (Saská rozvojová banka – dotační banka)
Pirnaische Straße 9, D - 01069 Dresden
poštovní adresa: D - 01054 Dresden 

Videa zveřejní Společný sekretariát na YouTube, kde budou moci být hodnocena všemi uživateli. Šest nejlépe ohodnocených videí představí organizátoři soutěže na výroční konferenci, která se bude konat 5. září 2018. Účastníci konference pak zvolí absolutního vítěze. Všech šest finalistů obdrží ceny (ve hře je mimo jiné ubytováni pro 2 osoby v Horském hotelu Lesná v Krušných horách na jednu noc se snídaní, abonentka Hudebního mostu Praha – Drážďany Collegia 1704 na sezónu 2018/2019, roční vstupenka do Německého muzea hygieny v Drážďanech a další).

Důležité upozornění - pokud budou na videu patrné osoby nebo jména, je třeba, aby dotčené osoby udělily souhlas se zveřejněním. Účastníci jsou oprávněni zasílat do soutěže pouze videa, u kterých byl takový souhlas udělen. Zasláním videopříspěvků účastníci soutěže potvrzují, že disponují potřebnými souhlasy jmenovaných příp. zobrazených osob, resp. jejich zákonných zástupců v případě dětí.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.05.2018 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy