Karlovy Vary: Odklady ve splatnosti místních poplatků

V reakci na aktuální situaci a ve snaze o maximální možnou míru pomoci ekonomickým subjektům překlenout nouzový stav se upravují podmínky u místních poplatků ze psů, předzahrádek, pobytu a za povolení k vjezdu.

dezinfekce

U poplatku ze psů, poplatku za užívání veřejného prostranství formou restaurační předzahrádky a poplatku z pobytu bude akceptováno tříměsíční zpoždění oproti splatnosti dané v příslušných obecně závazných vyhláškách.

U poplatku za povolení k vjezdu do lázeňského území je možno v případě dočasného či už trvalého nevyužití již vydaného zpoplatněného povolení uplatnit následující postup: povolenku bez dalšího vhoďte do jedné ze schránek, které jsou umístěny na levé straně vchodu budovy Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21.  Tyto povolenky budou každý pracovní den shromážděny u správce poplatku s označením data vrácení a znovu budou podle potřeby vydány s posunutím data platnosti o dobu, po kterou nebyly využity. Pokud je předpoklad, že již nebude povolení využito vůbec, je možné požádat o vrácení přeplatku písemnou žádostí podanou na podatelnu  - žádost viz zde.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.03.2020 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy