Karlovy Vary: Odcizil peněženku se 120 tisíci

Karlovarští kriminalisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který měl odcizit v supermarketu peněženku s finanční hotovostí kolem 120 tisíc korun.

dezinfekce

Ke krádeži mělo dojít dne 6. února 2018 v době kolem 12:05 hodin v supermarketu v Karlových Varech na ulici T. G. Masaryka. Zde 59letá cizinka platila nákup u pokladny, přičemž jí vypadla peněženka. Žena vypadnutí ani nepostřehla, zato však mladík, který stál ve frontě za ní si peněženky všiml. Nohou jí odkopl dál od pokladny a poté jí ze země zvedl a odešel z místa pryč. Poškozená tak přišla nejen o finanční částku různé měny v celkové výši kolem 120 tisíc korun, ale také o osobní doklady. To, že jí peněženka chybí, zjistila ihned po zaplacení, když do ní chtěla svojí platební kartu vrátit. Celou věc pak nahlásila na policii.

Po vyhodnocení videozáznamu kriminalisté zjistili, že by se mělo jednat o muže mladšího věku, který měl v době krádeže na sobě černé kalhoty, světlou bundu maskáčového vzhledu a na hlavě čepici oranžovo černé barvy. Kriminalisté žádají veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k hledané osobě volala na linku 158 nebo se obrátila na nejbližší policejní služebnu a pomohla tak k objasnění případu.


  nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy