Karlovarsko: Během dvou dnů kriminalisté odhalili tři pěstírny konopí

Kriminalisté v Karlovarském kraji pokračují v úspěšném boji proti drogové kriminalitě. Během dvou dnů, a to ve čtvrtek dne 18. ledna 2018 a v pátek dne 19. ledna 2018, odhalili karlovarští kriminalisté z prvního Oddělení obecné kriminality na Karlovarsku tři pěstírny konopí.

dezinfekce

Při domovních prohlídkách byli zadrženi 3 muži. Celkem kriminalisté zajistili kolem 250 kusů rostlin konopí, téměř 1 kilogram sušiny a techniku k pěstování konopí.

Při prodeji na černém trhu by si tak mohli přijít na částku kolem tři čtvrtě milionu korun. Za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy jim může v případě prokázání viny hrozit až pětiletý pobyt ve vězení.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 6 roky

    Až budu žít ve světě, ve kterém bude tráva zdravotně závadná a konzumenti se budou chovat pod vlivem látky jako dementi, uznám že je to droga která si zaslouží potlačit. Bohužel přistupovat k látce, která statisícům lidí v ČR pomáhá od bolesti, s relaxací nebo kožními a kloubními potížemi, je čisté pokrytectví. Hezký den

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy