Hlasujte v soutěži Žena regionu

Od začátku července můžete v anketě Žena regionu vybírat z příběhů nominovaných osobností každého kraje a dát svůj hlas vybrané favoritce. Titul získá žena s nejvyšším počtem platných hlasů. Online hlasování končí 31. srpna 2018.

dezinfekce

Přehled nominovaných žen najdou zájemci na internetových stránkách soutěže - viz zde, kde také přímo mohou hlasovat. Regionální vítězky budou postupně oceněny od 4. září do 22. října 2018 během galavečerů v jednotlivých krajích. Celorepublikovou držitelku titulu Žena regionu vyhlásí organizátoři na konci října v Praze, kde se bude udělovat také Cena odborné poroty, Cena Senátu Parlamentu ČR a Cena Asociace krajů ČR.

Projekt Žena regionu už devátým rokem patří všem ženám, které svým aktivním přístupem motivují a obohacují ostatní, podílejí se na veřejném životě, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům nebo přispívají ke zlepšení a rozvoji regionu, v němž žijí. Proto se do projektu zapojil rovněž Karlovarský kraj.

„Také letos chceme ukázat, že v našem regionu máme další obdivuhodné ženy, kterým není okolní život lhostejný a neváhají se obětovat pro druhé,“ zdůraznila hejtmanka Karlovarského kraje a předsedkyně Asociace krajů ČR Jana Vildumetzová.

Záštitu nad akcí převzal předseda Senátu Parlamentu ČR a Asociace krajů ČR. 

O tom, že začal 9. ročník soutěže Žena regionu jsme vás informovali zde.



Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy