Cheb: Ukliďme svět,ukliďme Česko, takový byl cíl

Sobota 6. 4. 2019 se nesla v duchu celorepublikové kampaně „Ukliďme svět, Ukliďme Česko,“ do které se zapojila i organizace Komunitní centrum Chebsko z. s. pod vedením jejího předsedy Jana Hamara. Akce se zúčastnilo několik organizací, soukromých osob a samozřejmě město Cheb.

dezinfekce

Dobrovolníci se vrhli na vyčištění několika problémových částí města. Uklízelo se kolem domů, chatek, železniční trati atd.

Chebská organizace zmapovala a připravila úklid trasy od Myslivny až k Bismarckově rozhledně. Sraz dobrovolníků se konal v 10.00 na parkovišti u penzionu Mašek, kde každý obdržel pracovní rukavice a pokyny k akci. Poté se šlo na cestu směrem k rozhledně. Během úklidu organizace potkávala děti ze skautského oddílu, a mnoho dalších ochotných lidí. 

Pro dobrovolníky byl zajištěn pitný režim, a nahoře u rozhledny měl každý možnost opéct si buřty. Počasí přálo, nálada byla vynikající, všichni se dobře bavili.

"Akce byla úspěšná, myslím, že náš společný cíl alespoň trochu ulevit světu od odpadků byl splněn. Na svozové místo jsme donesli například 6 pneumatik a celkem cca 21 pytlů odpadu. Věřím, že všichni, a nejen ti, kteří se zúčastnili této celorepublikové akce, budeme i nadále dbát na dodržování pořádku. Mějme na paměti, že příroda není odpadkový koš!" uvedl Jan Hamar, předseda organizace Komunitní centrum Chebsko z.s.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.04.2019 16:30




0 +
 

Hlavní zprávy