Cheb, Ostrov: Policisté pomohli zachránit dva lidské životy

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město mají za sebou další záchranu života. V ranních hodinách dne 4. března zavolal na tísňovou linku 158 muž, který oznámil, že mu jeho známý zasílá SMS zprávy, že stojí na železničním mostě a chce skočit dolů.

dezinfekce

Trojčlenná hlídka tedy ihned vyrazila na zmíněný viadukt, kde si všimla muže, který stojí u zábradlí. Policisté přistupovali k muži, který chtěl dle zpráv skočit z mostu, velmi obezřetně, aby tak zabránili jeho dalšímu rozrušení. Jakmile to bylo možné, hlídka začala s mužem komunikovat a ten poté poodstoupil od zábradlí. Následně ho policisté zajistili, protože svým jednáním bezprostředně ohrožoval svůj život. Čtyřiadvacetiletý muž byl vyšetřen Zdravotnickou záchrannou službou. Policisté se velmi rychlým příjezdem a správným přístupem podíleli na tom, že si muž své úvahy o skoku z mostu rozmyslel.

Lidský život zachránili i policisté z Obvodního oddělení Ostrov. V neděli dne 4. března kolem 7:00 hodiny ranní přijali oznámení od 57letého muže s tím, že nalezl dopis na rozloučenou psaný jeho manželkou. Do místa bydliště ihned vyjeli policisté, kteří zjistili, že pohřešovaná žena trpí zdravotními problémy. Mobilní telefon si žena vzala s sebou, avšak ten byl již nedostupný. Manželka se mu sama po chvíli ozvala, že se nachází někde na kolejích poblíž vysokého komína. Policisté s oznamovatelem vyrazili k železnici u teplárny, kde zahlédli pohřešovanou ženu. Společně doběhli na místo a ženu z prostoru kolejiště odvedli krátce před projetím vlaku.


nprap. Zuzana Týřová
prap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 05.03.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy