Cheb: Devadesát policistů si převzalo medaili za věrnost

V Západočeském divadle v Chebu se dne 12. 1. 2018 předávaly medaile policistům a policistkám, kteří službě u Policie ČR věnovali 10 a více let.

dezinfekce

„Medaile za věrnost jsou jedny z nejcennějších medailí, které pan policejní prezident uděluje. Věrnosti, v podobě setrvání u Policie České republiky co nejdelší dobu, si obzvláště cením. I proto jsem velmi rád, že medaile obdržíte z rukou zástupce vedení policie, a to zde přítomného pana náměstka. Z tohoto místa mi dovolte poděkovat Vám všem za práci, kterou pro občany Karlovarského kraje, a mnohdy nejen pro ně, odvádíte. Policii České republiky důvěřuje cca 65 % obyvatel této země a je to bezesporu i díky Vám, díky Vaší každodenní obětavé práci. Stále dokazujete, že i s tak velkou absencí kolegů, kteří opustili naše řady, plníte své úkoly na velmi vysoké úrovni. Mým přáním pro tento rok, ale i následující léta je, aby naše řady opouštělo co nejméně kolegů a naopak k policii v Karlovarském kraji přicházelo pracovat více nových občanů,“ řekl na úvod slavnostního předávání medailí Krajský ředitel Karlovarského kraje plk. Mgr. Petr Macháček. 

Medaile policejního prezidenta si ocenění policisté a policistky převzali z rukou náměstka policejního prezidenta pro Službu kriminální policie a vyšetřování plk. Mgr. Ing. Jaroslava Vilda, který se této slavnostní chvíle zúčastnil.

Celkem 90 policistů a policistek si převzalo za příkladné plnění služebních povinností ve spojení s dobou trvání služebního poměru v délce 10 let, 20 let nebo 30 let medaili III. stupně, II. stupně nebo I. stupně.

"Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěšných pracovních let," uvádí za Policii ČR mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.

Zdroj: Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.01.2018 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy