Zítra se budou opět vydávat ochranné prostředky

Výdej ochranných prostředků z dodávky Ministerstva vnitra zahájí krajský úřad v pátek 27. března 2020, a to pouze pro odbornosti - viz níže.

dezinfekce

- vnitřní lékařství, výdej a prodej zdravotnických prostředků, zubní lékařství, zubní technik. alergologie a klinická imunologie, algeziologie (dříve léčba bolesti) ,angiologie , dentální hygienista, dermatovenerologie,  dětská gynekologie, dětská kardiologie, dětské lékařství, domácí péče, endokrinologie a diabetologie, foniatrie,  fyzioterapeut, gastroenterologie, gynekologie a porodnictví hematologie a transfuzní lékařství, hotely s rehabilitací, chirurgie, kardiologie, dětská kardiologie, klinická biochemie – laboratoře, klinická onkologie, klinický psycholog, lázeňská-léčebně rehabilitační péče, lékárenská péče, lékařská mikrobiologie, nefrologie, neurologie, odborný pracovník v laboratorních metodách, oftalmologie, onkochirurgie, optometrista, orální a maxiofaciální chirurgie, ortopedie a traumatologie pohybového ústrojí, ORL, pneumologie a ftizeologie, porodní asistentka,  psychiatrie, dětská psychiatrie, radiologie a zobrazovací metody, rehabilitační a fyzikální medicína, revmatologie, urologie.

Ve výdejních místech v 7 městech regionu, 27. 3. 2020 od 8.00 – 17.00 hodin:
Výdejní místa: v jednotlivých obcích s rozšířenou působností (ORP)

Ostrov : Mírové náměstí 733, Ostrov, Dům kultury, T klub 
K.Vary: Moskevská 34, K. Vary, Městská policie Karlovy Vary
Sokolov: Sokolov, ul. 5. května 655, Sokolov, Městský dům kultury Sokolov, p. o., výdej ve vestibulu (NOVÉ MÍSTO)
Cheb: Galerie výtvarného umění v Chebu, p. o.,  náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 16, Cheb - RETRO MUZEUM (NOVÉ MÍSTO)
M. Lázně: Ruská 155, M. Lázně, stará budova městského úřadu, přízemí
Aš: Kamenná 52, Aš, Městský úřad, přízemí – podatelna
Kraslice: Náměstí 28. října 1438, Městský úřad Kraslice

S sebou je třeba vzít:
Oprávnění k poskytování zdravotních služeb, popřípadě registraci – uvedena musí být aspoň 1 výše vyjmenovaná odbornost

Každý ze zdravotníků výše uvedených odborností obdrží 7 kusů respirátorů a 33 ks roušek na  jedno místo poskytování služeb.

Výdej pro praktické lékaře a praktické lékaře pro děti a dorost:
Dodávka 7 ks respirátorů a 33 ks roušek na 1 místo poskytování zdravotních služeb Vám bude doručena v pátek dne 27.3.2020 mezi 8 – 14 hodinou přímo do Vaší ordinace. Rozvoz zajišťuje hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje.  Je nutné být na telefonu v ordinaci, kam bude hasiči voláno. Ochranné prostředky si vyzvednete po zavolání venku, před ordinací oproti předloženému oprávnění k poskytování zdravotních služeb (případě oproti registraci) a občanskému průkazu. Každá ordinace PL a PLDD v kraji má nárok na ochranné prostředky. Pokud je tedy  chcete pro všechna místa poskytování zdravotních služeb, zajistěte si účast přebírající osoby s kopií oprávnění v dalším místě poskytování. 

Výdej pro poskytovatele dopravní zdravotní služby:
Krajský úřad Karlovarského kraje, Závodní 353/88, garáž č. 14, 27. 3. 2020, budete telefonicky kontaktováni.

Upozornění v případě nevyzvednutí si ochranných prostředků:
Kdo si nebude moci ze závažných důvodů vyzvednout ochranné prostředky ve výše uvedených výdejních místech ve stanoveném dni a čase, si bude moci zásilku vyzvednout pouze ve středu 1.4.  2020 od 09. 00 do 13:00 na Krajském úřadě Karlovarského kraje, Závodní 353/88, Karlovy Vary, garáž č. 14. (netýká se praktických lékařů pro dospělé a praktických lékařů pro děti a dorost, zde náhradní termín vyzvedávání není z důvodu, že je doručováno osobně do všech ordinací v kraji)


Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy