Sokolovsko: Na hradě Hartenberg bude strašit

Hartenberský strašidelný sraz je opět tady - na velké i malé odvážlivce se těší spousty strašidel na 2 tratích. První úvodní pohádkovější okruh bude pro ty nejmenší hrdiny a pak klasický velký okruh plný adrenalinu i legrace pro další odvážlivce.

dezinfekce

Start: hřiště za školou - kde budou stánky, občerstvení a nějaká zábava, hudba, soutěže, malování na obličej, dětská diskotéka atd., jež zpestří čekání na start.

Start i cíl jsou blízko sebe. Po absolvování stezky se dítě prokáže vyplněnou kartičkou, za kterou obdrží buřtík, limonánu a nějakou tu sladkost. Trasa povede z hřiště lesem k hradu, do lesa, přes hrad zpět lesem, a to přes cikánský čarodějnický dvůr a zpět ke škole. Časová náročnost klasické trasy min.1 hodina. Pohádkový okruh 30 - 40 minut.

Doporučena je obuv do terénu a baterky.

Vstupenky budou v předprodeji od 18.9. na Hartenbergu nebo v infocentru Sokolov. Cena děti i dospělí: 50,- Kč

Dětský lístek je pro děti do 15 let.

Pejsky a kočárky nechte prosím doma, jsou nevhodné na tuto akci. Strašení je také o lekání a bafání a pejskům, lidem ani strašidlům pak polekaný nebo nakvašený pes nebo jeho nadílka na cestě nedělá dobře. Stejně jako kočárky, ty sice nikoho nezlobí, ale téren není uzpůsoben na kočárkovou dopravu.

Pro návštěvníky s malými dětmi je doporučeno zakoupit vstupenky v předprodeji. Na místě bude také možné zakoupit lístek, ale je třeba počítat s tím, že nejprve půjdou lidé se vstupenkami z předprodeje. Pokud lístek nebudete mít z předprodeje, je doporučeno dorazit na 20 hodinu, abyste nečekali. Lístky se po loňské zkušenosti nerezervují, z důvodu, že si loni mnozí lístky nevyzvedli.

Parkování bude zajištěno na statku, podél silnice ve vsi dle kapacity. Prosíme o toleranci - pomáhat řídit dopravu budou dobrovolní hašici i policie, prosíme o respektování.

Přijedete-li vlakem, musíte si vstupenku zakoupit u nádraží, jinak nebudete na stezku vpuštěni. V případě, že již lístky budete mít, jen se prokážete a budete nasměrováni na start.

V případě hodně nepřiznivého počasí jako je silný déšť nebo vítr se může akce posunout na nejbližší termín.

Telefon pro více informací - 778 030 716.


Zdroj: Hrad Hartenberg

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy