Sokolovsko: Kvůli psovi napadli muže

Na začátku prosince minulého roku měl mít před panelovým domem v jedné menší obci na Sokolovsku spor nezletilý chlapec s padesátiletým mužem. Chlapec měl na muže začít křičet a vyčítat mu, že nemá psa na vodítku.

dezinfekce

Poté měl k němu přijít a snažit se ho fyzicky napadnout. Když se spolu přetahovali, tak k nim měla přistoupit třiatřicetiletá žena a staršího muže několikrát udeřit rukou do obličeje. Po chvíli měl k hloučku přijít její šestatřicetiletý přítel a padesátiletého muže několikrát udeřit pěstí do oblasti hlavy. Poté, co napadený upadl na zem, tak měla trojice z místa odejít. Muž po tomto útoku vyhledal lékařské ošetření v nemocnici v Karlových Varech.

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání a šestatřicetiletého muže obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví. Nezletilý chlapec byl obviněn z provinění výtržnictví a ublížení na zdraví. Třiatřicetiletá žena byla obviněna z přečinu výtržnictví.

V případě prokázání viny hrozí šestatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky. Nezletilému chlapci hrozí trest odnětí svobody až na osmnáct měsíců a ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.02.2020 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy