Sokolov, Praha: Taneční skupina Mirákl vyhrála titul Mistr Mistrů

O víkendu se v Praze na Výstavišti v Holešovicích konalo Mistrovství ČR České taneční organizace. Svá „želízka v ohni“ zde měla i taneční skupina Mirákl, která se zde prezentovala se 30 choreografiemi ve všech věkových kategoriích.

dezinfekce

Sokolov, Praha: Výsledná bilance tanečníků je pak více než výborná – vytančili si 12x titul Mistrů ČR, 5x titul vicemistrů. Navíc se jim podařilo v dětské kategorii již počtvrté za sebou získat titul Mistr Mistrů – tedy ocenění, které v rámci závěrečného galavečera uděluje porota sestavená jak z tanečních odborníků, tak z osobností z herecké, politické a sponzorské sféry. Toto prestižní ocenění, o které mezi sebou bojují Mistři ČR napříč všemi disciplínami, získala choreografie Místo pro každého. Nemenší překvapení poté nastalo, když si stejné ocenění vytančila i choreografie juniorů Miráklu – Face 2 face. 

„Je to odměna za naši intenzivní celoroční práci, velké poděkování míří do řad našich tanečníků. Během čtyřdenní soutěže předvedli neuvěřitelné výkony a emoce, které nechali na parketě, oslovili nejen mezinárodní porotu, ale i diváky. Nyní se skupina připravuje na svůj výjezd do Barcelony, kde bude reprezentovat ČR na Světovém tanečním poháru," uvádí Andrea Burešová.

Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy