Sokolov: Pomozte při ztotožnění muže na videu

Sokolovští policisté řeší případ krádeže, ke kterému došlo dne 17. 2. 2019 v době kolem 15:00 hodin po příjezdu rychlíku Krušnohor ze směru Praha (Ostrov nad Ohří) – Sokolov.

dezinfekce

V železniční stanici Sokolov v blíže nezjištěný okamžik, zřejmě během vystupování z vagonu, na cestě od vagonu ke schodišti nebo na schodech z nástupiště, měl neznámý pachatel využít skutečnosti, že žena měla na zádech batoh na zip a špatně se pohybovala, tudíž nemohla batohu věnovat řádnou pozornost. Neznámý pachatel rozepnul její batoh a odcizil z něj pouzdro, ve kterém byl mobilní telefon a osobní doklady poškozené. Tímto jednáním jí tak způsobil škodu v oznámené výši přesahující částku 5 000 Kč.

Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při ztotožnění muže na videu, který se pohyboval v těsné blízkosti poškozené ženy a jako svědek by mohl přispět k objasnění případu.

Muž je věku kolem 30 – 35 let, štíhlé postavy, vysoký cca 185 cm. Má středně dlouhé černé vlasy, velké oči a ve tváři jizvy po akné. Na sobě měl světlé pravděpodobně teplákové kalhoty, světlou mikinu s nápisy, tmavou bundu a tmavou sportovní obuv. V ruce měl velkou maskáčovou tašku.

Jakékoliv informace k muži na videu, které pomohou policistům při ztotožnění, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
29.03.2019 13:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy