Sokolov: Karneval i velká výprava Po stopách zločinu

Dům dětí a mládeže (DDM) v Sokolově připravil na leden řadu zajímavých akcí, mezi nimiž nechybí třeba tradiční Maškarní karneval nebo zábavný den na téma Po stopách zločinu. V programu jsou zastoupeny rovněž vědomostní soutěže pro školáky, například matematická olympiáda. Na objednávku škol probíhají v DDM také vzdělávací programy dopravní výchovy.

dezinfekce

Po bezpečnostní a vzdělávací akci s názvem Minuta v životě určené pro středoškoláky a dějepisné olympiádě mohou děti zamířit do DDM už tuto sobotu 18. ledna, kdy se tady koná od 15:30 hodin Maškarní karneval. Připravený je zábavný pořad Divadla Hned vedle, soutěže, hry a veselé dovádění v maskách. Poté jsou ve dnech 22. ledna a 29. ledna na programu soutěže v českém jazyce, matematická olympiáda a opět akce Minuta v životě. Lednový program zakončí v pátek 31. 1. Velká zábavná akce Po stopách zločinu, která se koná od 7 do 17 hodin. A co na její účastníky čeká? Bude to řešení detektivních zápletek, luštění šifer, hry na tajné agenty i policejní psi.

DDM už také v předstihu připravuje letní příměstské tábory. Pro školáky je připraveno deset týdenních letních příměstských táborů, které budou programově pestré a určitě pro děti zajímavé. Jeden je určen i předškolním dětem. Podrobnější nabídku najdete od konce ledna přímo v DDM, na webových stránkách www.ddmsokolov.cz a facebookových stránkách www.facebook.com/ddm.sokolov. Přihlášky budou k dispozici na recepci DDM, případně na vyžádání mailem.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy