Sokolov: Hokejisté HC Baník se stali partnery MŠ Borovského

Klub HC Baník Sokolov se stal oficiálním partnerem Mateřské školy K. H. Borovského v Sokolově. Zástupci klubu i školky podepsali smlouvu, podle níž se bude HC Baník podílet na sportovní výchově žáků školky a pomáhat při pořádání sportovních akcí určených pro děti.

dezinfekce

Konkrétně to znamená, že děti z mateřské školy budou dvakrát měsíčně docházet na zimní stadion, kde budou mít k dispozici led a odborné vedení. 

Trenéři a hráči A mužstva HC Baník Sokolov budou pro změnu navštěvovat mateřskou školu, kde budou pomáhat s tělesnou průpravou dětí, ale také si s dětmi hrát anebo jim číst pohádky. Kromě toho uvidíme hokejisty Baníku i na zahradě školky, například při Mezinárodním dni dětí. Jako první zamířila mezi děti trojice Petr Přindiš, Tomáš Rohan a Petr Holejšovský, aby dětem nechali vyzkoušet, jaké to je v hokejové výzbroji. A tady se ukázalo, že Baník bude mít zřejmě za pár let trochu problém s přebytkem gólmanů, brankářskou zbroj totiž chtěli okusit téměř všichni. Betony s vyrážečkou, lapačkou a maskou prostě táhly. "Já chci taky," znělo nejčastěji. A kapitán sokolovského A týmu Tomáš Rohan spolu s šéftrenérem mládeže Petrem Holejšovským děti poctivě oblékali. Obránce Petr Přindiš se potom věnoval pomáhání do "obyčejné" výzbroje. Když si všichni všechno vyzkoušeli, mohlo se přejít k závěrečnému podepisování hokejových kartiček Tomáše Rohana a Petra Přindiše.

"Přijdete taky k nám," ptali se hráči při odchodu.

"Já přijdu dneska," hlásil hned jeden z chlapců.  


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.01.2020 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy