Region: Odcizil necelé tři metry skopových střev

Policisté Karlovarského kraje řeší další 4 případy krádeží.

dezinfekce

První březnový den se krádeže dopustil 42letý muž. V Karlových Varech měl z prodejny drogerie odcizit parfém v hodnotě kolem 800 korun, který si uschoval do kapsy a bez zaplacení prodejnu opustil. O čtyři dny později měl v odpoledních hodinách v areálu společnosti v Karlových Varech odcizit v nestřeženém okamžiku z nákladní rampy kartonovou krabici. V ní byly necelé tři metry skopových střev v hodnotě přesahující 6 tisíc korun. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se krádeže dopustil v posledních třech letech opakovaně.

Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech – Rybářích sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 23letému muži. Té se měl dopustit nejméně ve dvou případech v prodejně drogerie, kde měl odcizit pánské holicí strojky a parfém. Způsobil škodu necelé 4 tisíce korun. I tento muž se krádeže dopustil v posledních třech letech opakovaně a hrozí mu tak až tříletý pobyt ve vězení.

V drogerii kradl i další muž ve věku 31let, a to nejméně v šesti případech během února a března letošního roku. Odcizit měl především parfémy nebo holicí strojky. Společnosti způsobil škodu přesahující částku 5 tisíc korun. Za krádež mu policisté sdělili podezření, za kterou mu v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Sedmadvacetiletý muž z Chebska měl v polovině března letošního roku vniknout do osobního automobilu značky Škoda, které bylo ve večerních hodinách zaparkováno ve Skalné. Muž měl z vozidla nakonec odcizit krabičku cigaret, kódovací kartu k rádiu a několik dalších osobních věcí poškozeného. Svým jednáním tak měl majiteli způsobit škodu téměř tři tisíce korun. Po provedených šetřeních policisté z Obvodního oddělení Plesná muže zadrželi a následně mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.


nprap. Bc. Zuzana Týřová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.04.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy