Pomozte splnit přání seniorům a lidem se zdravotním postižením

Ještě šest dní máte na to, abyste se stali krajským Ježíškem. V rámci tradičně vyhlašované akce „ Vánoční strom splněných přání“ se letos pořizují dárky pro klienty z domovů pro seniory a pro osoby se zdravotním postižením. Do akce se může zapojit každý, stačí si jen ze seznamu vybrat přání, které chcete splnit, a zakoupený dárek včas doručit na adresu krajského úřadu.

dezinfekce

„S nadcházejícími Vánocemi se naše mysl obrací k těm, kteří nemají takové štěstí jako my a nemohou trávit svátky se svými nejbližšími. Rozhodli jsme se proto, že opět uspořádáme Vánoční strom splněných přání a pokusíme se klienty domovů pro seniory a pro osoby se zdravotním postižením potěšit i třeba jen drobnými dárky. Na webu kraje a ve vestibulu krajského úřadu najdou zájemci seznam jednotlivých přání, z něhož si mohou vybrat, koho budou chtít konkrétně obdarovat. Věřím, že akce bude mít stejně jako vloni velký úspěch a že se do ní zapojí co nejvíce Ježíšků. Všem dopředu moc a moc děkujeme,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Přání na seznamu jsou velice skromná. Ve většině případů si lidé přejí úplně obyčejné věci, jako je například kosmetika, oblečení, knihy, sladkosti či cigarety. Seznam bude pro zájemce k dispozici od 29. listopadu do 18. prosince do 2019.

„Jakmile budeme mít všechny dárky pohromadě, zajistíme jejich rozvoz do jednotlivých zařízení. Pokud si to dárci budou přát, sdělíme obdarovaným, kdo jim dárek zakoupil,“ dodala Jana Mračková Vildumetzová.

Jak se zapojit do akce Vánoční strom splněných přání?
1. Ve dnech 29. listopadu až 18. prosince 2019 si ze seznamu u vánočního stromu ve vestibulu budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje nebo na krajských internetových stránkách vyberte dárek pro konkrétního seniora, který chcete zakoupit.
2. Zavolejte na telefonní číslo 354 222 327 nebo 601 214 122 a domluvte se na podrobnostech předání dárku.
3. Zakoupený dárek dopravte do dvou dnů od telefonátu do budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88, Karlovy Vary. Dostanete písemné potvrzení o předání dárku.
4. Po shromáždění všech dárků a uplynutí lhůty rozvezou zástupci Karlovarského kraje dárky přímo obdarovaným.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy