Open-air sezona Loket 2018

Amfiteátr pod hradem nabídne Jethro Tull, operu, muzikál, divadlo, blues, rock, metal, pop i eurodance.

dezinfekce

Letošní, již devatenáctá, open-air sezona v Lokti bude opět velmi pestrá. Domácí i zahraniční diváci se mohou těšit mimo jiné na britskou rockovou legendu Jethro Tull, operní evergreen Nabucco, shakespearovské divadlo, muzikál i hvězdy eurodance. Kulturní akce poběží pod širým loketským nebem od 19. května až do začátku října.

"Tradičně jsme se snažili udělat nabídku našich akcí žánrově co nejpestřejší a navíc takovou, aby oslovila širší než krajské a české publikum," říká promotér Vladimír Suchan, jehož VLNY music agency pořádá v loketském amfiteátru již od roku 2000 naprostou většinu kulturních akcí.
  
Nejinak tomu bude také letos. VLNY nabízejí návštěvníkům Lokte od května do září během jedenadvaceti týdnů šestadvacet kulturních večerů.

"Počtvrté amfiteátr 15. června zažije koncert Jethro Tull. Ti se v Lokti poprvé objevili před deseti lety při jejich výročním turné. A když projevili zájem o koncert speciálně v Lokti v rámci světového turné oslavujícího jejich půlstoletí na scéně, nemohli jsme než s nimi nadšeně souhlasit," prozrazuje Suchan.

O koncert je velký zájem, a to nejen v Čechách. Hostem Jethro Tull bude německý bluesrockový kytarista Henrik Freischlader.

Pod loketským hradem se letos zastaví Kate Ryan, SNAP!, Jelen, Debbi, Cirk La Putyka, Tři Sestry, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Čechomor, Jaromír Nohavica, Marpo, Dymytry a řada dalších jmen.

Novinkou letošního roku v Lokti budou dva večery (19. a 20. června) s divácky velmi žádanými činoherními komediemi pražského Divadla Kalich. Diváky budou bavit české herecké celebrity Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Pavel Zedníček a Jana Paulová.

"Jsme rádi, že se nám pro Loket na 1. září opět (již potřetí!) podařilo zajistit i speciální Kemp kapely Kryštof. Vstupenky šly do prodeje v listopadu a byly vyprodány do deseti minut," vysvětluje promotér Suchan.

V roce 2016 Agentura VLNY přišla s novinkou, kterou je speciální zlevněná vstupenka FO/U/R FRIENDS pro 4 osoby. Ta se týká především vybraných akcí pro mladé.

Kulturní přehled akcí jsme již zveřejnili zde.


Zdroj: Živý kraj


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy