Mladí šachisté mohou soutěžit na doprovodném turnaji ZODM

Šachisté, zbystřete. Zimní olympiáda dětí a mládeže (ZODM), která se v Karlovarském kraji koná od 19. – 24. ledna, nabídne skvělé sportovní boje nejen v typicky zimních sportech. O medaile se sportovci utkají například i v šachu.

dezinfekce

Šachisty bude hostit lázeňský hotel Thermal a olympijská klání doplní i doprovodný šachový turnaj pro žáky základních škol našeho regionu. Ti se do něj mohou přihlásit ještě do 18. ledna.

„Vedle hlavního olympijského turnaje proběhne v úterý 21. ledna odpoledne pro všechny zájemce – šachisty ze základních škol v regionu doprovodný turnaj OPEN ZŠ pořádaný Šachovým klubem Spartak Chodov. Organizátoři chtějí dát „ochutnat“ atmosféru olympiády všem mladým šachistům. Podmínkou účasti je příslušnost k Základním školám v Karlovarském kraji a včasná přihláška do 18. ledna. Vítězům rozdáme medaile, diplomy a drobné dárky," upřesnila ředitelka závodu Lenka Kůsová. Přihlášky je třeba poslat na email: lenka.kusova@centrum.cz, případně lze volat na telefon 608 568 548.

Více informací o šachových turnajích i o zimní olympiádě najdete na stránkách: https://odm.olympic.cz/,dále sledujte také olympijské novinky na Instagramu @odm.gang.

Naši reportáž o tom, že Olympiáda dětí a mládeže je za dveřmi, můžete zhlédnout zde.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy