Loket: Řídila pod vlivem drog. Nabourala čtyři vozidla

Dne 16. prosince 2017 okolo 13:00 hodin došlo v Lokti v ulici Nádražní k dopravní nehodě, při které měla čtyřiatřicetiletá řidička poškodit čtyři vozidla.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička ve vozidle značky Mercedes při průjezdu ulicí Nádražní nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, stavu a povaze vozovky. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostala řidička smyk, přejela do protisměru na štěrkovou plochu a střetla se se zaparkovaným vozidlem značky Renault. Následně pokračovala dále ve své jízdě a nabourala do zaparkovaného vozidla značky Hyundai, které vlivem nárazu otočila o 180 stupňů kolem jeho osy a odmrštila jej na oplocení a plastový kontejner. Poté narazila do dalšího zaparkovaného vozidla značky Ford. To bylo vlivem nárazu odraženo na další zaparkované vozidlo, které tímto také poškodila. Dále řidička s vozidlem vyjela zpět na pozemní komunikaci, kde se v pravém jízdním pruhu zastavila.

Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem. Při šetření dopravní nehody vzniklo důvodné podezření, že žena řídila vozidlo po užití návykových látek. Policisté provedeným orientačním testem na drogy zjistili přítomnost látky amphetamin. Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz a bylo zadrženo osvědčení o registraci vozidla, z důvodu technické nezpůsobilosti po dopravní nehodě.

Škoda způsobená dopravní nehodou byla předběžně odhadnuta na 142 000 korun. Věc je šetřena Dopravním inspektorátem Sokolov.

O této nehodě jsme vás krátce informovali zde.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy