Kynšperk nad Ohří: Mladík se pokusil znásilnit ženu

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmnáctiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stádiu pokusu.

dezinfekce

Ten měl dne 22. 9. 2019 v ranních hodinách potkat v ulicích Kynšperku nad Ohří čtyřiačtyřicetiletou ženu, kolem které měl nejdříve projít a nevšímat si jí. Po několika metrech se měl ovšem otočit, z kalhot vyndat své přirození a vydat se směrem za ženou, na kterou řval vulgární výrazy. Ta když zjistila, co se děje, tak měla okamžitě začít volat o pomoc a na muže křičet, aby svého jednání zanechal a odešel. Poté si měla do ruky ze strachu vzít kobercový nůž, který měla zrovna u sebe. Když se k ní muž přiblížil, tak se ho měla snažit od sebe odrazit několika kopy do horní části jeho těla a následně několika údery svou kabelkou. Muž měl na to reagovat tak, že vytáhl teleskopický obušek, kterým ženu udeřil. Ta se i přesto stále aktivně bránila, až obviněný svého jednání zanechal a místo opustil. Žena poté okamžitě přivolala policii. Po útoku osmnáctiletého mladíka bylo ženě způsobeno zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Po důkladných šetřeních policisté mladíka zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.10.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy