Krásno: Policie během technopárty vypátrala dvě osoby, po kterých bylo vyhlášeno pátrání

Na místě konání akce se během noci nacházelo zhruba 1200 příznivců techna. Policisté v rámci dohledu na bezpečnost silničního provozu zjistili celkem 9 přestupků, které vyřešili udělením blokové pokuty. Jeden cizinec usedl za volant pod vlivem návykové látky a jeden pod vlivem alkoholu. Oběma policisté uložili kauce.

dezinfekce

Dále policisté na akci vypátrali dvě osoby, po kterých bylo vyhlášeno pátrání z důvodu zjištění jejich pobytu. Ve třech případech policisté při kontrole u osob pravděpodobně mířících na technoparty odhalili drogy. Případy policie eviduje jako přestupky na úseku toxikomanie.

V průběhu noci policisté obdrželi několik oznámení ze strany občanů o rušení nočního klidu reprodukovanou hudbou. Tato oznámení jsou evidována jako přestupky proti veřejnému pořádku a budou s konkrétními viníky dále řešeny. Nicméně ihned policisté na tato oznámení reagovali příslušnou výzvou o redukci reprodukované hudby vůči pořadatelům a obsluhujícím sound-systému, která byla účinná. 

Během dnešního dne dosud nebylo oznámeno žádné obtěžování či rušení hlasitou hudbou. Na místě policie zůstává nadále přítomna a zabezpečuje oblast veřejného pořádku a zejména dopravy. 

Akce by měla pokračovat do zítřejších odpoledních hodin.

O konání technopárty jsme vás informovali zde.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy