Kosmetička ze Střední školy živnostenské Sokolov bodovala v soutěži

Střední odborné učiliště Domažlice pořádalo ve spolupráci s kadeřnickou asociací Fisy v pořadí již šestý ročník soutěže Beauty Cup. V silné konkurenci jedenácti přihlášených škol zazářila Střední škola živnostenská Sokolov. Pouze o jediný bod uteklo její žákyni vítězství a skončila tak na krásném druhém místě.

dezinfekce

Tématem letošního ročníku prestižní soutěže bylo „Fifty shades of colours.“ Sokolovská studentka Sarah Kotálová obsadila nejenom druhou příčku, ale navíc obdržela i zvláštní cenu kreativity od porotce Nathaniela Syllte. Kromě toho ještě postupuje na soutěž Open International Championship of Europe 2019 - Koruna kreativity, která se v únoru bude konat v Praze. 

„Děkujeme celému týmu, který měl zásluhu na pěkném umístění - soutěžící Sarah Kotálové, kadeřnici Tereze Kašparové, která česala modelku, a modelce Janě Plesníkové a učitelce odborného výcviku Jitce Čedíkové. Naše poděkování patří též panu Filandrovi za realizaci kurzu, který se konal na pracovišti odborného výcviku v listopadu 2018. Pro naše kosmetičky byl tento kurz a rady pana Filandra zajímavé a přínosné a navíc vše uplatnily v praxi i v přípravě na soutěž,“ uvedla ředitelka Střední školy živnostenské Sokolov Ilona Medunová.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.01.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy