Karlovy Vary: Soutěž o nejlepší studentský videomapping

Infocentrum města Karlovy Vary, o. p. s. vyhlašuje soutěž o nejlepší studentský videomapping v rámci festivalu světla - Vary září, který proběhne 1. – 2. 9. 2017.

dezinfekce

O prvním zářijovém víkendu se na mnoha místech města opět odehrají audiovizuální show, jejichž společným motivem bude téma letošní sezóny „Vary v pohybu“. Vedle profesionálních projektů bude k vidění i videomapping vítězů studentské soutěže.

Soutěž je určena pro studenty univerzit, vysokých škol, vyšších odborných škol, středních a středních odborných škol a odborných učilišť v České republice i v zahraničí. Přihlásit se mohou jednotlivci i autorské kolektivy z České republiky i zahraničí. Studentské týmy nebo jednotlivci mají za úkol připravit videomapping určený k promítání na fasádě Alžbětiných lázní. Téma projekce by měla odpovídat tématu „Vary v pohybu“, přičemž pohyb je v tomto smyslu myšlen jako pohyb člověka, jeho energie, výtvory a kreativita. Motivem může být např. sport (spojení se Světovým pohárem v triatlonu, který se v době festivalu ve městě koná), minerální prameny - voda v pohybu, historie města – rozvoj města, apod..

Autoři vítězných videomappingů budou odměněni finanční prémií (1. místo: 70 000 Kč, 2. místo: 20 000 Kč, 3. místo: 10 000 Kč).

Registrace probíhá do 15. června 2017. Přesné podmínky soutěže jsou zveřejněny zde.


Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy