Karlovy Vary: Loupežné přepadení benzínky. Policisté dopadli pachatele

Karlovarští kriminalisté z oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

dezinfekce

Obviněný měl dne 16. 9. 2019 přepadnout prodejnu čerpací stanice na okraji Karlových Varů. Do té měl vstoupit ve večerních hodinách maskovaný kapucí a punčochou nataženou přes obličej. Po vstupu do objektu měl okamžitě přistoupit k prodejnímu pultu, na obsluhu mířit střelnou zbraní a požadovat vydání finanční hotovosti. Žena mu ze strachu o svůj život peníze vydala. Maskovaný muž si kromě finanční hotovosti vzal ještě několik krabiček cigaret a poté z místa odešel. Svým jednáním měl majiteli čerpací stanice způsobit škodu téměř 20 tisíc korun.

Karlovarští kriminalisté důkladným a intenzivním prověřováním zjistili poznatky, které velmi rychle vedly ke zjištění totožnosti pachatele tohoto loupežného přepadení. Toho následně zadrželi.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval a na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy