Cheb: Město ocenilo nejlepší sportovce za rok 2019 (TV Západ)

V pondělí 9. prosince proběhlo v chebském Kulturním centru Svoboda tradiční oceňování nejlepších sportovců za uplynulý rok. Moderátorem večera se stal místostarosta Jiří Černý, ceny sportovcům předával starosta Chebu Antonín Jalovec. Samotnému vyhlášení předcházelo taneční vystoupení Trinity Dance.

dezinfekce

V kolektivech v kategorii mládež byli oceněni lukostřelci do 12 a 14 let z LK ESKA Cheb Vojtěch Baláž, Jiří Kába, Simona Berglová, Martin Hámor ml., Jan Thomas Bubanec, Barbora Brettlová a Filip Schulz.

Dále hokejisté z HC STADION Cheb - družstva mladších i starších žáků. Pro ceny si přišli i atleti z SKP Union Cheb - družstvo dorostu Adam Had, Daniel Vaidiš, Mathias Langmaier a Lukáš Petrikovič. 

Ocenění získali také juniorští vzpěrači z TJ Lokomotiva Cheb - Stanislav Pastorek, Eduard Rybák, Tomáš Dunka, Jiří Šollar, Zdeněk Vrbka a Robert Fero. A na závěr mladí judisté z oddílu TJ Lokomotiva Cheb - Martin Vondráček a Jakub Lochman.

Mezi kolektivy dospělých získali ceny města lukostřelci Martin Hámor, Vít Vejražka, Pavel Smažík st. a Tomáš Bouda. A také členové smíšeného družstva „A“ oddílu TJ MG Cheb (minigolf) - Marek Nečekal, Jan Tvrdý, Jan Wolf, Jan Kadlec, Eva Kadlecová, Ján Tolarovič, František Nečekal ml., René Šimanský a Boris Svoboda.

V individuálních mládežnických oceněních se opět prosadili lukostřelci z LK ESKA Cheb - Martina Zikmundová, Petra Zikmundová, Martin Hámor ml., Tomáš Bouda a Vojtěch Baláž. Pro ocenění si přišel také duatlonista René Zoaitter z týmu PROFI SPORT Cheb. Jako nejlepší mladý minigolfista byl vyhlášen Tomáš Cheníček. Pětici oceněných juniorů má od nynějška i oddíl vzpírání TJ Lokomotiva Cheb – a to Tomáše Dunku, Václava Manharta, Denisu Manhartovou, Stanislava Pastorka a Zdeňka Vrbku.  

Radioelektronika Cheb - oddíl rádiového orientačního běhu a orientačního běhu dodal hned 9 držitelů ocenění nejlepší sportovec roku 2019. Těmi jsou Albert Plevný, Barbora Doubravová, Daniela Trpáková, Daniel Svatek, Petr Král, Jan Trpák, Daniela Victoria Maierová, Andrea Fryšová a Nela Stahlová.

Za SKP Union Cheb - klub atletiky byli oceněni v individuální kategorii Lukáš Petrikovič a Daniel Vaidiš. Ze šachového klubu Valdštejn Cheb je další oceněný sportovec - Petr Špreňar. Ze sportovního klubu stolního tenisu Cheb je pak úspěšný handicapovaný sportovec Kristian Jelínek. 

Mezi dospělými obdržel ocenění Štěpán Novotný z Jachtklubu Cheb a čtveřice střelců z klubu AVZO Cheb - Miroslav Benýšek, Petr Vávra, Tomáš Kožený a Jaromír Klasna. Cenu získala i Iva Fochlerová ze STIGA HOCKEY CLUBU Cheb a Mária Zábojová z Jezdeckého klubu STEIN.

Dalším oceněným byl Miroslav Hrbek - reprezentant ČR ve sledge hokeji ze Sportovního klubu vozíčkářů západočeského regionu Cheb. Také lukostřelec LK ESKA Cheb Vít Vejražka obdržel ocenění, stejně jako dvě členky Radioelektroniky Cheb - Tereza Francková a Eliška Kuncová.

Mezi sportovními funkcionáři byli oceněni - Petr Rajlich - člen oddílu kuželek TJ Lokomotiva Cheb již 36 let, Ladislav Kouba - aktivní člen oddílu basketbalu již 30 let a dlouholetý rozhodčí licence A, B a C Petr Průcha ze Sportovního klubu stolního tenisu Cheb. Dále hlavní tváře chebského stolního hokeje Miloslav Kubica a Daniel Hrachovec. Cenu z rukou starosty obdržel také Miroslav Véber z Okresního kolegia AVZO - TSČ Cheb. 

V trenérské kategorii byl oceněn in memoriam Zdeněk Chocholatý z TJ Lokomotiva Cheb, dlouholetý člen oddílu basketbalu a trenér se 40letou kariérou, který vychoval řadu úspěšných svěřenců ve všech kategoriích. A také Kateřina Kadlecová z Jezdeckého klubu STEIN, která se práci s koňmi věnuje více než 25 let a stojí mj. i za mimořádnými úspěchy svých svěřenců, kteří letos získali medailová umístění na evropské úrovni. 

Mezi veterány si ocenění odnesly členky Radioelektroniky Cheb Blanka Adámková a Alena Pátková. Pro všechny oceněné a jejich doprovod byl připraven zajímavý a chutný raut. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy