Cheb: Do práce na kole

Letos poprvé se město Cheb, jako první zástupce v Karlovarském kraji, pustí do vlastní organizace výzvy Do práce na kole. Město chce být vidět jako někdo, kdo se k cyklistům staví proaktivně a buduje žádanou infrastrukturu.

dezinfekce

Záměrem akce je propagace zdravého způsobu dopravy do práce, a to na kole nebo i pěšky a podpora bezmotorové dopravy. Možná i právě tímto způsobem můžete změnit své dopravní zvyklosti, zlepšit si svoji fyzičku a třeba upevnit své vztahy s kolegy na pracovišti.

Každý rok v květnu vyrazí několik tisíc manažerů, vědců, lékařů, bankéřů, řemeslníků i studentů po celé republice do práce na kole nebo pěšky. Přidejte se k nim i vy. Více informací najdete na www.dopracenakole.cz, kde se můžete do soutěže přihlašovat. Registrace do výzvy pro její účastníky začínají 1. března. Startovné si mohou účastníci hradit sami, případně je může jako zaměstnanecký benefit uhradit i zaměstnavatel. K tomu potom slouží role firemního koordinátora, který schvaluje za firmu jednotlivé účastníky a který obdrží hromadnou fakturu.

Více informací najdete na www.dopracenakole, kde se můžete do soutěže přihlašovat.



Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.03.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy