Březová: Ve městě se bude konat Festival kriminálních filmů

Letošní Krimifest Březová 2017 se bude konat pod záštitou nového krajského ředitele policie Karlovarského kraje plk. Mgr. Petra Macháčka.

dezinfekce

„Velmi oceňuji přístup Města Březová, které pojalo koncept letošního ročníku Krimifestu ve smyslu představení práce Policie České republiky z jiného úhlu pohledu, než jak ji obvykle veřejnost vnímá. Velký prostor bude poskytnut prezentaci její práce od historie po současnost a mnohdy poukáže i na osudy a příběhy jednotlivých příslušníků a jejich blízkých, pocházejících či působících na Karlovarsku,“ okomentoval udělení záštity plk. Mgr. Petr Macháček, který zároveň mj. ocenil i záměr pořadatelů spolupracovat na celé akci právě s Policií ČR.

Krimifest se letos v Březové uskuteční v týdnu od 13. do 19. listopadu 2017 a organizátoři chystají oproti loňsku řadu změn a novinek. 

„Filmová část festivalu bude letos doplněna o spoustu doprovodného programu. Celý týden bude pro školy a veřejnost zpřístupněna výstava na téma „Vývoj bezpečnostních sborů v období let 1918 – 2017“, dále se návštěvníci budou moci zúčastnit několika přednášek i besed a chybět nebude ani výstava vozů a techniky Policie ČR. Slavnostní večer celé akce je naplánován na středu 15. listopadu, kdy se uskuteční benefiční koncert za účasti orchestru Hudby Hradní stráže a Policie ČR. K filmovým projekcím dále chystáme i talk-show s hercem či autorem jednoho ze známých českých kriminálních seriálů,“ uvedl vedoucí Kulturního domu v Březové Mgr. Michal Bedeč.


Zdroj: Mgr. Michal Bedeč, Vedoucí KD a MFC Březová





Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy