Absolvent Střední školy živnostenské Sokolov zazářil v soutěži

Střední škola živnostenská Sokolov slaví velký úspěch. V soutěži o nejlepší samostatné odborné práce, kterou každoročně vyhlašuje Národní ústav pro vzdělávání společně s Hospodářskou komorou ČR, zazářil jako jediný z kraje její absolvent Jan Matula. V oboru číšník získal za práci na téma „Kdo zdravě žije, vyhrává - Paleo strava“ skvělé 2. místo.

dezinfekce

Ocenění mu v sobotu 19. října v Lichtenštejnském paláci předali premiér Andrej Babiš, prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček.

„Velmi Jakubovi blahopřejeme a přejeme mnoho profesních i osobních úspěchů. Poděkování však patří též učitelům odborných předmětů a odborného výcviku za každodenní činnost, která ne vždy bývá oceněna,“ uvedla ředitelka Střední školy živnostenské Sokolov Ilona Medunová.

Do soutěže bylo letos přihlášeno 119 samostatných odborných prací z 10 oborů vzdělávání, z nichž zkušební komise nakonec vybrala 30 nejlepších. Porota, ve které byli zastoupeni odborní pracovníci Národního ústavu pro vzdělávání a Hospodářské komory ČR, zároveň konstatovala, že se úroveň odborných prací rok od roku zvyšuje.

Bližší informace, včetně kompletních výsledků, najdete na internetových stránkách zde.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy