Jsme hrdým dlouholetým partnerem FC Viktoria Plzeň

0

úklid presto, pravidelný úklid, fc viktoria plzeň, úklidová firma plzeň


Ve čtvrtek 27.2.2020 jsme podepsali novou partnerskou smlouvou mezi FC VIKTORIA PLZEŇ a naší firmou ÚKLID PRESTO s.r.o.

V průběhu minulého týdne byla opětovně podepsána partnerská smlouva mezi FC Viktoria Plzeň a naší firmou, což znamená, že i na rok 2020 jsme partnerem úspěšného fotbalového klubu. 

Partnerství mezi naší firmou a fotbalovým klubem bylo zahájeno již v době, kdy FC Viktoria působila především v druhé lize a neřadila se mezi fotbalovou špičku jako je tomu v dnešních dnech. Jsme pyšní na to, že se FC Viktoria dopracovala na samotný vrchol a zároveň jsme nevýslovně hrdí, že naše firma stála po celou dobu této tvrdé práce a cesty na vrchol po boku jako partner klubu. 

Vzniklé partnerství poskytuje benefity i pro naše stále zaměstnance a partnery, pro které dostáváme právě v rámci partnerské smlouvy vstupenky na zápasy, VIP karty a podobné "balíčky", díky kterým si mohou užít utkání na evropské úrovni.  

Sledujte nás na facebooku a instagramu!

Kontakt

ÚKLID PRESTO s.r.o.
Křimická 1165/97, Skvrňany
Plzeň 318 00
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Úklidová firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. sídlí v Plzni a již od roku 1993 poskytuje v celém západočeském regionu profesionální úklidové služby. Nabízíme svým zákazníkům jak komplexní úklid kanceláří, výrobních hal a komerčních prostor, tak i úklid domácností a službu hodinový manžel. Zároveň provádíme kolaudační úklidy a zajišťujeme úklidové služby pro SVJ. Ke své činnosti využíváme moderní úklidovou techniku s profesionální úklidovou chemií.

Nejčtenější
Nejhodnocenější