Karlovy Vary: Strážníci vyrazili na pomoc hned třikrát během pár hodin

V pátek po desáté hodině dopoledne vyjeli strážníci na pomoc postarší ženě, která nebyla schopná stát na nohách a posedávala na římse u domu.

dezinfekce

V městské části Rybáře jí našli kolemjdoucí. I když strážníkům jako důvod svého problému uvedla obutí nevhodných bot, přivolali na místo záchrannou službu. A dobře udělali. Záchranář při základním ošetření zjistil vysokou hladinu cukru a tak byla sedmasedmdesátiletá seniorka převezena do nemocnice.  

O čtyři hodiny později zamířila hlídka k bývalému pivovaru. Tam měl na zemi ležet muž, který měl pravděpodobně epileptický záchvat. Při příjezdu strážníků komunikoval a byl mimo ohrožení života. Přivolaná záchranná služba si dvaatřicetiletého muže převzala do péče.

Do třetice se na strážníka, který prováděl kontrolní činnost při konání voleb v základní škole ve Staré Roli, obrátila s žádostí o pomoc žena. Ta našla po půl čtvrté odpoledne ležícího muže na lavici.  Strážník s pracovnicí magistrátu ihned přispěchal na pomoc. Šestasedmdesátiletý muž strážníkovi sdělil, že měl zdravotní problémy a teď se mu udělalo nevolno. Na místo proto byla přivolána záchranná služba, která si pacienta převzala.

Zdroj: Městská policie Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy