Trenér Dukly dostal rekordní trest za rasismus

Trenér Dukly dostal rekordní trest za rasismus - osmiměsíční zákaz trenérské činnosti. Rada se proti rozhodnutí chystá odvolat, tvrdí svou nevinu. Případ znovu otevírá debatu o rasismu v českém fotbale.

0

Před měsícem

Bezemisní zdroje tvoří 74 % zisku Skupiny ČEZ

Skupina ČEZ získala v roce 2020 74 % zisku z jaderných a obnovitelných zdrojů, což ukazuje rostoucí tendenci v české energetice. Společnost plánuje zvýšit podíl bezemisních aktivit na EBITDA na 97 % do roku 2025

0

Před měsícem

Bitcoin míří k novým výšinám

Bitcoin nedávno překonal historické maximum 70 000 dolarů, což vyvolává otázku, zda stojí za to investovat. Růst hodnoty má několik důvodů, jako úspěch bitcoinových ETF a rostoucí celosvětové přijetí digitálních měn.

0

Před měsícem

Šokující incident na ruském lyžařském závodě

20 závodnic s vážnými zdravotními problémy převezeno do péče lékařů. Extrémní povětrnostní podmínky způsobily chaos a paniku na trati, otázky ohledně bezpečnosti a organizace závodu.

0

Před měsícem

Odveta století na Oktagonu

Oktagon uspořádá ve fotbalovém Edenu 1. listopadu velkolepý gala večer se dvěma titulovými zápasy. Hlavním soubojem večera bude odveta století mezi Karlosem Vémolou a Jozefem Kinclem, současnými mistry střední váhy českého MMA.

0

Před měsícem

Lednový nárůst tržeb překonává očekávání

Čeští spotřebitelé navýšili své výdaje v lednu nejvíce za poslední dva roky, což je dobrá zpráva pro maloobchod. Důvodem je pokles inflace a růst spotřebitelské důvěry. Prodej nepotravinářského zboží a zvýšený prodej pohonných hmot přispěl k růstu.

0

Před měsícem

Nebránil se, vyfasoval KO

Ostuda v MMA: Zápasník se nebránil, dostal knockout a stal se terčem posměchu i kontroverzního bijce Oktagonu. Otázka zní, zda by měla být zavedena pravidla pro zlepšení kvality MMA a ochrany soupeřů.

0

Před měsícem

Pohonné hmoty brzy zlevní!

Ceny benzínu a nafty začínají stagnovat a mohly by dokonce zlevňovat v nadcházejících týdnech. Tento vývoj je dán stabilní situací na trhu ropy a rozhodnutím kartelu OPEC o prodloužení dobrovolných škrtů. Experti doporučují sledovat vývoj na trzích a případně využít příležitost předpokládaných výkyvů cen ropy pro obchodování.

0

Před 2 měsíci

Verstappen za útokem na 4. titul: V Bahrajnu loví 55. vítězství!

F1 se vrací s Maxem Verstappenem, který začíná GP Bahrajnu na první pozici. Verstappen plánuje zahájit sezonu ve velkém stylu a usiluje o svůj čtvrtý titul. Fanoušci se těší na dramatické závody na okruhu Bahrain International Circuit.

0

Před 2 měsíci

Úžasný gól Bartoňové nestačil: Česko prohrálo s Koreou

České fotbalistky zaznamenaly druhou porážku při přípravě na kvalifikaci mistrovství Evropy po prohře s týmem Jižní Koreje 1:2. Český trenér Karel Rada uznal, že Jižní Korea je silným soupeřem, a utkání bylo obrovskou fotbalovou školou pro české hráčky.

0

Před 2 měsíci

Potraviny v ČR zlevňují, sousední země zdražují

Potraviny v České republice zlevňují, ceny poklesly o 4,8 %. Ceny zemědělských výrobců klesly meziročně o 19,8 %, což naznačuje pokračující trend zlevňování. Úrokové sazby by mohly oživit české stavebnictví.

0

Před 2 měsíci

Sobotní super-G zrušen kvůli sněhu: Ledecká na čekání

Druhý super-G Světového poháru ve Val di Fassa byl zrušen kvůli sněžení, což znemožnilo účast české lyžařky Ester Ledecké. Zrušení závodu také ovlivnilo švýcarskou závodnici Laru Gutovou-Behramiovou, která ztrácí možnost zvýšit náskok v celkovém pořadí.

0

Před 2 měsíci

NHL v Praze: České hvězdy válčí v říjnovém souboji!

V říjnu se do Prahy vrátí zápasy NHL mezi kluby New Jersey Devils a Buffalo Sabres, lákající české fanoušky díky současným českým hráčům a historickým vazbám na české legendy. Zápasy v Praze představují ekonomickou příležitost pro metropoli, organizátory zápasů a fanoušky.

4

Před 3 měsíci

Přírodní barviva - zpět k zelenějšímu a bezpečnějšímu textilu

Přírodní textilní barviva zažívají návrat, jelikož negativní dopady syntetických barviv na zdraví a životní prostředí jsou více zřejmé. Přírodní barviva jsou bezpečnější, šetrnější k planetě a nám lépe vyhovují. Chemické zpracování textilu je jedním z hlavních znečišťovatelů vodních zdrojů a syntetická barviva mohou způsobovat alergické reakce. Historicky byla používána barviva z přírodních zdrojů. Přírodní barviva jsou biologicky rozložitelná, netoxická a antialergická a přinášejí estetiku nesr

0

Před 3 měsíci

Feyenoord s Lingrem remizoval v Evropské lize

Feyenoord remizoval v Evropské lize 1:1 s AS Řím, s brankou od Lukaka, který má 21 gólů v posledních 18 utkáních. AC Milán porazil Rennes 3:0 s Loftus-Cheekovým 2 góly. Sporting Lisabon vítězí 3:1 nad Young Boys Bern, Benfica Lisabon zvítězila 2:1 nad Toulouse. Ve hře je knockout round play-off first legs.

0

Před 3 měsíci