Sokolov: Dárečky od školáků pro seniory rozdávali strážníci

Děti z přípravných tříd ze Základních škol Běžecká, Švabinského a Křižíkova vyrobily stejně jako vloni krásné dárečky pro seniory pobývající v léčebnách dlouhodobě nemocných. A to v DOP-HC Dolní Rychnov a DKS Svatava.

dezinfekce

Celkem to bylo na 175 dárků, ať už krásné sovičky, přáníčka, zápichy do kytek, vánoční ozdoby, záložky do knih... Školáci zkrátka chtěli seniory potěšit a vzkázat jim, že na ně myslí.

Projekt „Dárky pro seniory“ se uskutečnil v rámci dlouhodobé spolupráce mezi Městskou policií Sokolov a některými základními školami. Vzhledem ke koronavirovým opatřením dárečky za děti předali preventisté Městské policie Sokolov Renáta Černá a Petr Krágl. "V minulých letech dárečky senioři obdrželi vždy na Večeru pro seniory s Městskou policií Sokolov, který se ale už dvakrát po sobě nemohl konat. Jelikož jsme společně chtěli udělat radost seniorům, kteří jsou v současné době velmi izolovaní, rozhodli jsme se společně potěšit klienty léčeben dlouhodobě nemocných,“ uvedla Renáta Černá. Personál obou zařízení dárky seniorům roznesl i s pozdravem od dětí. A s nimi i společně fotky dětí, které dárky vyrobily a nemohly je rozdat osobně.

Zdroj: Město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.01.2022 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy