Mariánské Lázně: Prodávala pervitin

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiačtyřicetileté ženy z Mariánských Lázní, kterou obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

dezinfekce

Žena měla od října roku 2020 do konce října roku letošního prodávat či jinak poskytovat několika lidem drogu pervitin, a to zejména v Mariánských Lázních. Například třicetiletému muži měla v uvedeném období drogu prodat či bezúplatně poskytnout přibližně ve 150 případech.

Při domovní prohlídce obydlí obviněné třiačtyřicetileté ženy policisté zajistili digitální váhy, několik obalových materiálů obsahujících zelený rostlinný materiál či zbytky žluté krystalické látky.

Obviněná žena takto jednala i přesto, že v minulosti už byla pro přečin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy pravomocně odsouzena.

Po zadržení byla třiačtyřicetiletá žena na základě příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za jinou trestnou činnosti policisty eskortována přímo do věznice.

V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.11.2021 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy