Cheb: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Chebští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 13. listopadu krátce před třináctou hodinou na křižovatce ulic Valdštejnova a Evropská v Chebu.

dezinfekce

Dosud nezjištěné vozidlo modré barvy mělo narazit do chodkyně, která přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce směrem k ulici Jiráskova. Dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem dané povinnosti řidiče. Při dopravní nehodě žena utrpěla zranění, se kterými vyhledala lékařské ošetření. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Chebu žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974 372 256 nebo případně na linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče modrého osobního automobilu, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Chebští dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. 

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy