Cheb: Opravy na Pražské zahájeny, chystá ve Vrázova (TV Západ)

V Chebu se pro následující týdny musí řidiči připravit na dopravní omezení. Kromě zavřeného Amerického mostu z důvodu rekonstrukce v Havlíčkově ulici, což je městská akce, zahájila Krajská správa a údržba silnic práce v hlavní dopravní tepně v Pražské ulici.

dezinfekce

Na komunikaci Pražská (v úseku přejezdu nad kolejištěm ČD v blízkosti autosalonu Manfred Schöner po parkoviště před viaduktem) dochází od 15. dubna do 14. června 2024 k výměně asfaltového povrchu vozovky. Řidiče po dobu opravy komunikace čeká dopravní omezení rychlosti, provoz však bude v obou směrech zachován. 

Dále pak souvislosti s výstavbou nové stanice drážních hasičů ve Vrázově ulici budou na krajské komunikaci v době od 22. dubna do 5. července  2024 prováděny stavební práce (výstavba vodovodní přípojky, přeložky sítí a vybudování propustku pod komunikací). V souvislosti s těmito stavebními úpravami bude spojena částečná uzavírka vozovky, provoz bude řízen kyvadlově. Město Cheb jednalo o možnosti změny termíny začátku stavebních prací v ulici Vrázova (shoda termínu v ul. Pražská), to se však nepodařilo, z důvodu návaznosti dalších stavebních prací, vyjednat. 

Od 2. července se pak chystá dvouměsíční oprava komunikace na hrázi Jesenice. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy