2004 – Cheb: Fotbalový Union přehrál divizní Libiš 2:0 (TV Západ)

Na jarní divizní premiéru fotbalistů Unionu na stadionu Lokomotivy se přišla podívat velice solidní návštěva více než sedmi stovek diváků. Domácí, kterým před tímto duelem patřila v tabulce pátá příčka, hostili třetí Sokol Libiš.

dezinfekce

Zatímco Unionu start do jarní části soutěže příliš nevyšel a v Novém Boru prohrál 0:2, Libiš dokázala porazit Kryry 1:0. Do sestavy domácích se po zranění stehenního svalu vrátil Dočekal. Fanouškům se představila i trojice největších zimních posil Šebesta, Hořt a Uhlík.

Union si hned od začátku vytvořil převahu, ale dlouho ho srážela stará bolest v podobě neproměňování gólových šancí. První branky se tak diváci dočkali až ve čtyřicáté minutě, kdy si na rohový kop nejvýše naskočil kapitán Švajner. 

Ve druhé půli byla na hostujících hráčích patrná snaha o vyrovnání, ale brankář Šmejkal byl vždy na svém místě. Naopak domácí přidali deset minut před koncem gólovou pojistku, když se ujala technická střela Dočekala. Po výhře 2:0 se Union posunul na čtvrtou příčku tabulky a na vedoucí béčko Mostu ztrácí deset bodů.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy