Sokolov: Začne poslední etapa oprav střechy zimního stadionu (TV Západ)

Dlouholeté opravy střechy zimního stadionu v Sokolově finišují. Město vypsalo výběrové řízení, do kterého došla jedna nabídka. Jedná se o poslední etapu, při které dojde k opravě plochých střech.

dezinfekce

"Počítáme s náklady ve výši 8,7 milionu. Pevně věříme, jak ještě jednou opakuji, že vše proběhne v pořádku, firma podepíše smlouvu, a že příští rok, protože musíme čekat na konec probíhající hokejové sezony, zrekonstruujeme celou střechu. Mělo by to začít s koncem probíhající sezony. Samozřejmě uděláme vše pro to, aby nastávající další sezona, která začne někdy v srpnu, září příštího roku, tak, aby již byla s minimálním omezením," popsal místostarosta Sokolova Jan Picka. 

Největší investice, půloblouková střecha za 170 milionů korun z roku 2000 přináší městu letité problémy. Nynější akcí by mělo dojít k dokončení nákladných oprav. Investovalo se ale také do celkového vybavení stadionu. 

"Právě s postupem hokejistů do vyšší hokejové soutěže, kdy už musíte splňovat nějaké hokejové standardy, tak jsme udělali vše pro to, aby vše proběhlo v pořádku a sezony byly bezproblémové. Velkou investicí byly opravy šaten a vytvoření nových šaten pro hostující týmy. Dělali jsme práce i na ochozu, ve VIP salonku, měnilo se osvětlení. V současné době se bude provádět i výměna elektronických časomír nebo-li elektronických tabulí. Takže musíme říci, že opravdu zimní stadion modernizujeme, jak se dá," doplnil výčet úprav sportovního svatostánku Picka. 

Hokejisté Baníku Sokolov se v letošním ročníku Chance ligy po osmi odehraných kolech drží na 4 místě. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy