Sokolov: Rekonstrukce Slovenské ulice startuje (TV Západ)

Opravy ulice Slovenská v Sokolově měly v loňském roce začít první etapou mezi koupalištěm a restaurací U smrku. Vítězná firma ale od realizace upustila a město tak muselo zakázku odložit až na letošní rok.

dezinfekce

"Ulice Slovenská, tam se nám bohužel nezadařila první veřejná zakázka, kdy jsme se úplně nepohodli s firmou, která vlastně vysoutěžit tuto zakázku, takže tam jsme odstoupili od smlouvy tak, abychom mohli vyhlásit novou veřejnou zakázku. V současné době už máme vítěze, vysoutěžili jsme ho za nižší cenu, než jsme předpokládali a bude se opravovat komplet povrch ulice Slovenské s tím, že zde budeme realizovat i kanalizaci. Samozřejmě počítáme s tím, že v letních měsících bude fungovat provoz koupaliště. Proto hledáme alternativní způsoby parkování tak, aby občané mohli navštěvovat koupaliště v Sokolově, takže máme připravené některé plochy, které bychom k tomuto účelu chtěli na území města využít, a které budou v těsné těsné blízkosti koupaliště. O tom určitě budeme občany informovat," uvedl starosta Sokolova Petr Kubis. 

Zakázka za 7,5 milionu korun zahrnuje opravu povrchů komunikace a zpevněných ploch, parkovacích stání a vybudování nového chodníku podél komunikace. Bude zde rovněž vybudována nová dešťová kanalizace. Vítězná firma, která byla vybrána z osmi uchazečů, má na realizaci prací 180 dní od převzetí staveniště. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy