Sokolov: Město bude v příštích letech modernizovat sportoviště (TV Západ)

Koncepci rozvoje sportu na roky 2018-2025 v Sokolově představilo vedení města během tiskové konference. Hlavním záměrem je již nepokračovat v budování dalších sportovišť, ale spíše v modernizovat a udržovat síť stávajících.

dezinfekce

„Myslím si, že máme být na co pyšní v Sokolově. Když bych to převedla na peníze, tak do sportu šlo v loňském roce 46 milionů korun z rozpočtu města Sokolov. V letošním roce, např. jen do grantového systému města Sokolova – do grantové podpory, šla rekordní částka 12 milionů 145 tisíc korun, což je zejména podpora dětského a mládežnického sportu. V letošním roce bychom ještě rádi zrekonstruovali zázemí pro tenisty. Nějaké kosmetické úpravy se chystají na zimním stadionu. Tam nám je velice líto, že se nepodařilo vysoutěžit zhotovitele na chystanou velkou rekonstrukci kabin na zimním stadionu, protože to už je opravdu hodně zapotřebí. Doufáme, že v příštím roce se toto podaří. Další věci určitě máme v plánu. Ať se to týká spoluúčasti města Sokolova společně s Karlovarským krajem na rekonstrukci sportovní haly, která je naproti IŠTE, která je v majetku kraje a v nájmu střední školy. Zde bychom se rádi finanční podíleli na rekonstrukci s cílem, aby tam našli zázemí naši vzpěrači, boxeři,“ vypíchla z rozsáhlého materiálu místostarostka Sokolova Renata Oulehlová.

Dočkat by se také měli fotbalisté s rekonstrukcí jejich šaten a zázemí na Baníku. Celou dvanáctistránkovou zprávu si můžete stáhnout na našich stránkách www.regionzapad.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy