Sokolov: Hokejisté mají opravené šatny za téměř 17 milionů (TV Západ)

V loňské sezóně postoupili sokolovští hokejisté do 1. ligy a nyní mají i zrekonstruované šatny. K předání došlo ve čtvrtek 12. září po čtyřech měsících intenzivních prací.

dezinfekce

„My jsme velice rádi, že po těch dlouhých letech čekání se konečně povedlo to, co jsme hokejistům slibovali už strašně dlouho. Tzn., že došlo k rekonstrukci hokejových šaten jak pro A mužstvo, tak pro mládežnické týmy. Celková zakázka vyšla na téměř 17 milionů korun. Jsme strašně rádi, že jsme vše stihli do začátku hokejové sezóny. My jsme šli opravdu od základů, to znamená, že se vybourávaly podlahy, dělaly se nové omítky, štuky. Co je nejzásadnější, tak se dělala komplet vzduchotechnika, protože hokejové šatny jsou náročné na výměnu vzduchu a hokejovou výstroj je vždy potřeba vysušit a nějakým způsobem proměnit vzduch v šatnách. Dělala se elektroinstalace a nový mobiliář, což je také velice zásadní a dá se říci, že i docela nákladná částka. Takže šatny jsou zgruntu nové a já bych to možná shrnul slovy hokejistů, kteří říkali, že mezi starými šatnami a novými je zhruba 100 let rozdíl. Co byl takový poslední impuls, který nás donutil k tomu, abychom se na to opravdu vrhli, byla návštěva hokejových šaten zejména dětské, žákovské mládeže, kdy opravdu v některých šatnách byla i plíseň, a to bylo pro nás nepředstavitelné, že by naše děti v takovém prostředí vyrůstaly nebo sportovaly a převlékaly se,“ obšírně popsal nové vybavení místostarosta Sokolova Jan Picka. 

Celá investiční akce byla zaplacena z městského rozpočtu. Zástupci investora vyjádřili také poděkování dodavatelské firmě, která dodržela rozpočet i značně napjatý časový rámec.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy