Region: Města ruší oslavy a kulturní program (TV Západ)

Řada měst v Karlovarském kraji oznámila v posledních dnech rušení adventního programu. Například město Cheb, které každoročně pořádá masově navštívenou akci – rozsvěcení vánočního stromu v sobotu před 1. adventní nedělí – tak uvedlo na svých stránkách již 16. listopadu.

dezinfekce

Neuskuteční se ani ohňostroj, který měl být vrcholem otevření letošních Chebských vánočních trhů. Pořadatel rovněž upraví areál trhů tak, aby u vchodů mohly probíhat kontroly návštěvníků trhů. Ti se budou muset prokázat dokladem o bezinfekčnosti (očkování, negativní test, prodělaná nemoc), a to ve všední dny v době od 16 hodin do zavírací doby a o víkendech po celou provozní dobu.

I v Sokolově přistoupili ke zrušení všech hromadných akcí. 

"Velmi neradi Vás, všechny milovníky kultury, musíme informovat, že kvůli nepříznivému vývoji v boji s pandemií covid-19, jsme nuceni zrušit venkovní akce Rozsvěcení vánočního stromu 2021 a Průvod čertů. Velice Vám děkujeme za pochopení a doufáme, že se společně shledáme alespoň u akcí, které proběhnou v prostorách Alfa Clubu Sokolov, Městského domu kultury či Městského divadla, opět za dodržení aktuálních vládních nařízení," píše se na facebookovém profilu MDK Sokolov.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.11.2021 19:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy